Unieke handgemaakte kindersieraden van ByMargot

Nieuw van Nederlandse bodem is het sieradenmerk ByMargot. De unieke handgemaakte sieraden van Margot (moeder van twee dochters) zijn er van baby tot peuter/kleuter, van tiener tot volwassen en zijn er zelfs voor jongens. Met een passie voor sieraden die er altijd al is geweest was het een logische keus om haar handgemaakte sieraden aan te bieden op de Nederlandse markt. De sieraden worden met veel plezier en liefde gemaakt, wat goed terug te zien is in de ontwerpen. Een belangrijk uitgangspunt bij ByMargot is dat de sieraden naar wens en smaak zijn. Zo biedt haar website www.bymargot.nl een ruim assortiment sieraden maar kun je ook je persoonlijke wensen doorgeven. De sieraden worden zelfs op polsformaat gemaakt. Uniek in de collectie zijn die armbandensetjes met naam en telefoonnummer. We gaan er niet vanuit dat iets gebeurt als we op vakantie zijn, je kind voor het eerst op schoolreisje gaat of als ze gewoon buitenspelen maar het geeft wel een fijn gevoel dat anderen je zo kunnen bereiken als er iets gebeurt. De sieraden zijn in alle kleuren en maten beschikbaar.

Een andere opvallende lijn binnen de collectie is die voor de jongens. Met de armbanden, voornamelijk gemaakt van hout, creëer je een stoere look. ByMargot gebruikt verschillende kleuren hout in combinatie met spannende bedels denk aan bijvoorbeeld doodshoofdjes, waarmee je van je vent een stoere surf-dude maakt.

Lees ook:Chaos-and-Order viert 5-jarig jubileum mét een cadeau!
Lees ook:Gave en vooral comfortabele jogdenims van Beebielove
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter
Lees ook:Vintage Cowboys lanceert wintercollectie voor stoere jongens
Lees ook:Warme winterkleuren zorgen voor een frisse wintercollectie bij LCEE

1 Reacties // Reageer

One thought on “Unieke handgemaakte kindersieraden van ByMargot

  1. communie cadeau

    Ze hebben erg leuke sieraden . Voor kerstmis, kunt u de communie sieraden kopen . Het ziet er zeer elegant.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>