Met Mini&Co maak je een originele baby- of kinderkamer!

Mini&Co. is hét adres voor ouders die op zoek zijn naar originele items om een saaie ruimte in een handomdraai om te toveren tot een vrolijke baby- of kinderkamer. De webshop selecteert echte musthaves van originele merken, zoals de pyjama’s met schattig wolkendesign van het Zweedse merk Färg&Form, de originele dekbedovertrekken met astronaut- of prinsessenprint van Snurk en de geborduurde lakens van het gloednieuwe merk Slaaaph. Welterusten!Het merk Färg&Form is in Zweden een begrip. De webshop Mini&Co. laat nu ook Nederlandse ouders kennismaken met dit fantastische merk, met het kenmerkende schattige wolkendesign. Kies voor een dekbedovertrek, dekentje of pyjama, ideaal te combineren met een bijpassende beanie of halsdoek. In 2012 is de collectie uitgebreid met schaap, kikker en dot motief. Ook handig: de kleuren en designs zijn onderling perfect te combineren!

Slaaaph

Goed nieuws voor liefhebbers van de dekentjes van Färg&Form: speciaal voor Mini&Co. heeft het gloednieuwe Nederlandse merk Slaaaph schattige lakentjes ontworpen met geborduurde teksten die perfect passen bij zowel de dekentjes van Färg&Form als de zachte fleecedekentjes van het Engelse merk Cornish Daisy. Combineer bijvoorbeeld een dekentje met schapendesign van Färg&Form met een lakentje in dezelfde kleur van Slaaaph met de tekst Beeeh.

Over Mini&Co

Mini&Co. is in april 2012 opgericht op initiatief van Annemieke en Nicole, twee moeders die tijdens hun zwangerschappen op zoek gingen naar bijzondere items voor hun kleintjes. Naast de uitgebreide slaapcollectie voor kinderkamers biedt de webshop onder meer handige opbergers van het Canadese merk 3Sprouts, lampen met het lieve wolkendesign van Färg&Form, een geweldige sterrenprojector van het merk Duux, slabbetjes, aankleedkussens, kindertassen, gordijnen, behang en sierkussens. Ook ideaal voor originele kraamcadeautjes!

Kennismaken?

Benieuwd naar de bijzondere items van Mini&Co.? Met de kortingscode Zomer profiteert u in de maanden juli t/m september van 10% korting op de gehele collectie.

Lees ook:De kinderkamer in etnische stijl dankzij Dreumes enZo
Lees ook:Nieuw Noors kinderkledingmerk groeit met je kindje mee
Lees ook:Mevrouw Schaap breidt uit met Tuc Tuc en meer Elodie Details
Lees ook:IKKS Junior is jarig (25!) en viert feest!
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>