Wintercollectie 2013 Bomba vol glitter en glamour

Welk meisje wil zich nou geen ster voelen? In de winter collectie van Bomba wanen de jonge dragers zich nu elke dag op de rode loper . De items zijn comfortabel, maar zien er krachtig en uniek uit. Door het gebruik van printjes, (nep) bond en glitter kan je er elke dag geweldig uitzien. Uiteraard zijn de items niet over de top, maar een beetje glitter en glamour kan geen kwaad.

Lees ook:AZZA by KIK*KID: stoer tienermerk met vleugje hip
Lees ook:Tiljamid brengt rompertjes waar je niet zo snel uitgroeit!
Lees ook:Té grof taalgebruik in Zilveren Griffel kinderboeken
Lees ook:10-jarig meisje doet mee aan bodybuildwedstrijd
Lees ook:Indianen aan de tekentafel bij Ninni Vi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>