Stoer en elegant met kinderkledingmerk WILD

Wild brengt deze winter weer een geweldige collectie uit. De prints van de dieren en natuurelementen zijn dit keer extra indrukwekkend. Door de combinatie van dieren en kleuren waan je je nu nog meer in de natuur als voorheen. De collectie is stoer, maar ook elegant. Zo zijn er voor jongens stoere capuchon truien en voor meisjes prachtige jasjes met bambi print en jurkjes in zoete flamingo print. De items zijn zeer variërend waardoor verschillende outfits te creëren zijn. Wild is een uniek merk waarin ieder kind zich sterk en onafhankelijk voelt. Voor meer informatie www.wild.eu.

Lees ook:Leuk kindermerk uit Australië: Baobab!
Lees ook:Hier is de wintercollectie van LoveStation22!
Lees ook:nOeser komt met Wonder in the Widl, een té leuke babycollectie!
Lees ook:Kijk eens wat een koddige nOesercollectie!
Lees ook:De nieuwe Mim-Pi zomercollectie is…gaaf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>