Nieuw in Nederland: Easygrow meegroeistapelbed

Een groot succes in Engeland en nu overgewaaid naar Nederland: het ombouwbare stapelbed Easygrow. Voor kinderen die samen een kamer delen is dit bed ideaal en ruimtebesparend. Zo blijft er lekker veel ruimte over om te spelen. Nieuw en exclusief bij Aroundkidz.nl Dankzij het unieke ontwerp van de Easygrow groeit dit multi-duo bed mee van 0 tot ongeveer 6 jaar. De verschillende ombouwmogelijkheden veranderen het stapelbed eenvoudigweg van twee ledikanten, naar één ledikant en één peuterbedje of naar twee peuterbedjes. Zo biedt Easygrow plaats aan twee baby’s, één baby en één peuter of twee peuters. De hoogte van het bovenste bed is ook verstelbaar zodat er meer of minder ruimte tussen de bedden ontstaat, afhankelijk van de grootte van de kinderen. Broertjes en zusjes kunnen zo gezellig samen op één kamer bivakkeren terwijl ze nog lekker veel speelruimte overhouden. Easygrow is het eerste ombouwbare stapelbed in Nederland dat zo lang meegaat en zowel voor baby’s als kinderen geschikt is. Geen wonder dat het al zo populair is in Engeland!
Veilig en compleet
Uiteraard voldoet het Easygrow stapelbed aan alle Europese veiligheidseisen voor baby- en kinderbedden (norm EN-716). Het is van duurzaam, A-klasse beukenhout dat het bed de stevigheid geeft dat nodig is voor een kinderbed. Het multi-duo bed komt compleet met matrassen en een stevige ladder om op het bovenste bed te kunnen klauteren. De opbouw van de bedden kan men zelf op elk gewenst moment aanpassen dankzij de bijgeleverde montage- en ombouwkit.
Verkrijgbaar in de kleuren wit en naturel-wit, exclusief bij Aroundkidz.nl

Lees ook:Twee kinderen op één kamer met het Vogelhuis van Saartje Prum
Lees ook:Madonna ontwerpt met dochter Lourdes een kinderkledinglijn
Lees ook:Stokke ontwerpt duurzame producten die met je kind meegroeien
Lees ook:Borstvoeding goed ter voorkoming van infecties
Lees ook:Hoe cool: een bedstee voor kids van Knuzi!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>