Slippers te klein? Surf even langs de Slipperwebshop!

Ik moet mijn dochter echt tegenhouden om nu niet meteen in bikini de straat op te rennen: na de kou van de afgelopen weken lijkt het immers wel zomer. Wat is het genieten zeg! Eindelijk weer eens wat anders aan dan dikke truien, lange broeken en jassen. En net als ik, is mijn meisje een enorme slipperfan! Ze heeft ze in alle kleuren, helaas passen ze niet meer allemaal. Maar gelukkig heeft www.slipperwebshop.nl de oplossing. Daar vind je een behoorlijke keuze, en dan druk ik mij nog voorzichtig uit! Dit gaat nog lastig worden om het bij één paar te houden!
Of je nou op zoek bent naar slippers voor je kinderen of voor jezelf (of je man): je kunt bijna niet kiezen. Want ze zijn er in effen, met dierenprint, met bling: waar je maar van houdt! Ipanema, Havaianas, Reef, Birckenstock: www.slipperwebshop.nl heeft het. Het is slechts een greep uit het grote merkenaanbod.

En mocht je voor je kids meer dan slippers alleen willen, kun je er ook terecht voor schoentjes, sandalen of regenlaarzen. Zelfs voor baby’s ben je er aan het goede adres. Ik zou zeggen, waar wacht je nog op? Het lijkt nu ECHT & EINDELIJK zomer te worden!

Lees ook:Blote kindervoeten in slippers: de Slipperwebshop maakt het mogelijk
Lees ook:Hoge temperaturen: Havaianas om de voetjes
Lees ook:Meiden laten hun wereld schitteren met Bling Studio
Lees ook:De allergaafst-lachende baby ooit!
Lees ook:Als het maar glimt: hoe mijn dochter en ik ruzie kregen om een telefoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>