PLAYMOBIL lanceert uniek koningskoppel

Met nog precies twee weken te gaan tot de inhuldiging van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima op 30 april, lanceert PLAYMOBIL een miniatuurversie van het aanstaande koningskoppel. De poppen van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima zijn als duo op korte termijn in de Nederlandse winkels te koop. Met deze unieke PLAYMOBIL speelset kunnen kinderen het oranje moment thuis naspelen. PLAYMOBIL ontwikkelt speelsets met onderwerpen die nauw aansluiten bij  het dagelijks leven van  kinderen. Deze unieke gebeurtenis, de inhuldiging van onze nieuwe Koning en Koningin, mocht daarom niet aan het assortiment ontbreken.

Lees ook:K3 lanceert nieuwe single met oranje randje
Lees ook:Koningspaar in Playmobil uitvoering!
Lees ook:Ook prinsesjes gaan naar school – tentoonstelling
Lees ook:Derde prinsenkind
Lees ook:Prinses Ariane gezegend met water uit de Jordaan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>