My First Buddha – Want iedereen heeft weleens een knuffel nodig

Nu had de Boeddha in het algemeen al niet te klagen over een aaibaarheidsfactor, maar My First Buddha maakt het knuffelgehalte extra hoog. Wil je iemand gezondheid en geluk wensen, dan is de My First Buddha knuffel een liefdevol cadeau. Niet alleen voor kinderen, maar eigenlijk voor iedereen die wel warmte, rust en bescherming kan gebruiken. Om deze boodschap te ondersteunen doneert My First Buddha standaard 10% van haar opbrengsten aan Save the Children.
Een Boeddha is het internationale symbool voor innerlijke rust en meditatie en brengt geluk en bescherming. My First Buddha is inmiddels verkrijgbaar in 2  formaten en binnenkort ook als hanger voor aan de tas. Waar de Thailand Boeddha met zijn witte kleur een serene uitstraling heeft, ligt de nadruk bij de Hong Kong Boeddha op warmte dankzij de aardse kleuren. Wanneer My First Buddha wordt opgepakt, klinkt het rustgevende
en betoverende geluid van een Tibetaanse bel.

Lees ook:De allermooiste murals voor kinderkamers
Lees ook:KipKep Woller houdt babybuikjes lekker warm
Lees ook:Babygoodluck: Italiaanse traditie in Nederlands gelukshemdje
Lees ook:De allerleukste familieplanner van Pimpelmees!
Lees ook:Win het nieuwe Prinsessia jurkje op kinderspul.blog.nl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>