Vrolijke voetjes met Bonnie Doon

Stipjes, hartjes en bloementjes, dit is waar Bonnie Doon zich mee bezig houdt. Elke collectie is zo kleurrijk mogelijk! De vrolijke kleuren en prints stralen van vreugde. De zomer komt eraan en dit is het excuus om te stralen met de benen bloot. Om dan niet te vergeten dat de sokken weer uit de kast mogen! Bonnie Doon heeft een groot assortiment aan kinderen,- mannen,- en vrouwen beenmode. Eigenlijk voor iedereen wat wils, maar vooral voor de kinderen is het een ultiem feest voor de voeten!De vrolijke kleuren van de maillots, leggings en sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Geef je outfit wat extra’s met de vrolijke sokken van Bonnie Doon. Zo ga je vol kleur de zomer in! Ga voor meer informatie naar: www.bonniedoon.com

Lees ook:Hippe Afrikaanse kindersokken van Bonnie Doon
Lees ook:Warme beentjes met maillots en leggings van Bonnie Doon
Lees ook:Etiquette Clothiers lanceert unieke collectie Nijntje sokken
Lees ook:Warme wintercrocs voor het snelle naar buiten rennen
Lees ook:Kids kleed je hip en wijs bij…Hip & Wijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>