Nieuw Nederlands baby- en kinderkledinglabel: MUS®

MUS® presenteert haar nieuwe baby- en kinderkledinglabel van Neerlandse bodem. MUS® is vrolijk, kleurrijk en sluit aan bij de belevingswereld van kinderen. Het is gemaakt van het zachtste organic katoen met een klein beetje elastane waardoor de kledingstukken niet alleen ontzettend comfortabel zitten, maar ook heel lang mooi en in model blijven. MUS® maakt gebruik van pure en eerlijke stoffen en produceert in Europa. Deze eerste voorjaarscollectie bestaat onder andere uit verschillende soorten suits, shirts, jurkjes, rompers, broekjes, mutsjes en dekentjes. Centraal staan 6 verschillende, vrolijke en kleurrijke prints, ontworpen door grafisch vormgeefster Deborah van de Leijgraaf van Bora Illustraties. De prints van deze collectie hebben allemaal een link met de zomer en de natuur als vlinders, bloemen, dieren en aardbeien, de kinderen blijven kijken en zien elke keer weer nieuwe dingen. Het natuurthema van de kleding sluit feilloos aan bij de keuze voor biologisch katoen en veilige stoffen en inkt.

Van moeder, retailer en agent naar eigen merk
De kracht achter MUS® is Musetta Blaauw (29 jaar), moeder van drie kinderen (2, 4 en 6 jaar) en al jaren actief in de baby- en kinderbranche met onder andere het agentschap IQambia. Na het succesvol introduceren van nieuwe kledinglabels zoals L’Asticot, Sture & Lisa en JNY Design, vond zij de tijd rijp om al haar ervaringen als moeder, retailer en agent te laten versmelten tot haar ultieme kledingmerk: MUS®. In MUS® combineert ze het beste van alles en produceert wat ze nog mist op de markt. Zoals bijvoorbeeld jumpsuits met lange pijp, maar korte mouwen, goed aansluitend bij de Nederlandse zomers. In het voor- en naseizoen zijn dat pakken die nog missen. Niet alleen in babymaatjes, maar ook in peuter en kleutermaten!

Verkrijgbaar in maat 50 t/m 128, verkrijgbaar bij Musjes.com, alle retailers op: www.mus4kids.com.

Lees ook:i-Dare introduceert cosy pyjamalijn voor jongens en meisjes
Lees ook:Spaansekinderkleding.nl presenteert nieuwe wintercollectie van Tuc Tuc en Boboli
Lees ook:Brandwerende stoffen schaden kind al voor de geboorte
Lees ook:Let’s cuddle met Lulujo: prachtige hydrofiel babydoeken
Lees ook:Nieuwe collectie Chaos-and-Order Fall/Winter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>