Win een oranje sieraad ‘Kwillem’ van Gooische Frutsels!

Het komt dichter- en dichterbij en de grote vraag is natuurlijk: wat trekken we aan? Hoe zien we er zo leuk mogelijk uit! De troonswisseling mag natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan!  Om geheel in stijl voor de dag te komen, komt  GooischeFrutsels met een fantastisch 5-in-1 product. Namelijk de Kwillem, een haarband, armband,  ketting, enkelbandje en riem in een. En bij Kinderspul.blog.nl kun je een Kwillem winnen…Ben je het zat om een ketting te dragen, dan  verander je hem om in een armband of enkelband. Als eyecatcher kan je Kwillem ook gebruiken om je outfit  een tikkeltje oranje mee te geven, als opvallende riem of bijvoorbeeld een  vrolijke haarband. Handig en stylish! Er is meer. Om verder te kunnen mixen en matchen  heeft GF ook een Royal reeks  ontworpen dat bestaat uit bijpassende clipjes en armbandjes.  Alle ontwerpen zijn makkelijk met elkaar te combineren en oer  Hollands.

Wil je een Kwillem winnen, mail dan het antwoord op de vraag

‘Hoe gaat onze nieuwe Koning heten?’ voor 15 maart plus je naam en adresgegevens naar:[email protected]!

Wie maak jij de  blits met een echte Kwillem!

Kijk voor meer informatie op www.gooischefrutsels.nl

Lees ook:Veilig op vakantie met GooischeFrutsels
Lees ook:De moderne versie van het aloude bedelarmbandje: Cool-kids
Lees ook:Trotse mama’s verdienen mooie armbanden…
Lees ook:Perfecte afleiding voor je kind bereik je met…een sierraad!
Lees ook:Warme winterkleuren zorgen voor een frisse wintercollectie bij LCEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>