Nieuwe kinderschoenen nodig? Red Rag it is!

Zojuist berichtte ik nog over het feit dat we door de crisis steeds langer wachten met het kopen van nieuwe schoenen voor onze kinderen. Een slechte zaak! Mijn kids hebben net nieuwe schoenen van Red Rag en ik moet zeggen dat ik daar bijzonder tevreden over ben! Wat een fijne schoenen. En nog veel belangrijker: de kinderen zijn er ook onwijs over te spreken. Mijn dochter is helemaal wild van haar zilveren schoenen (‘mam, ze zitten zo lekker!’) en mijn zoontje is helemaal gek van het ontwerp van zijn stoere gympen.

Vooral het gifgroen en de enorme flap aan de voorkant met grote RR’en doet het helemaal voor hem. En ik heb dan toch het idee dat ze beter op deze goede kindergympen kunnen lopen dan op sneakers van een sportmerk. Gek hè?

Hoe dan ook: mocht je nog op zoek zijn naar nieuwe kinderschoenen voor dit voorjaar, kan ik je aanraden eens een kijkje te nemen op de website van Red Rag. Er staat vast iets leuks voor je bij en mijn garantie heb je bij deze dat je er ontzettend goede schoenen aan koopt!

Hou kinderspul.blog.nl overigens ook goed in de gaten, want deze week hebben we een knallende winactie van Red Rag!

En vergeet je de Red Rag Facebookpagina niet te liken?

Lees ook:Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl
Lees ook:Braqeez: fijne kinderschoenen van hoge kwaliteit en…superhip!
Lees ook:We laten kids langer doorlopen op schoenen nu het crisis is
Lees ook:Ouders: laat je dochtertje niet op hakken lopen!
Lees ook:Red-Rag heeft te gekke herfst & wintercollectie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>