Win op Kinderspul.blog.nl een Pacapod Luiertas!

Ik zie ze veel te vaak: moeders die met de meest kinderachtige schreeuwerige luiertassen lopen. Zonde! Je kunt toch ook moederen in stijl? Dat heeft Pacapod begrepen. En niet alleen in stijl, ook in alle handigheid. De designertassen van Pacapod zijn namelijk voorzien van de meest slimme vakjes en extra’s. Als ik nu een kleintje had, had ik het wel geweten!!! En hoe fijn is het dat wij van Pacapod zo’n ontzettend mooie tas mogen weggeven? Je moet er wel het juiste antwoord voor op onze prijsvraag weten…

Welke beroemdheid is er op de website van Pacapod te zien die het genot en de stijl van de tassen al ontdekt heeft?

Mail het antwoord plus je gegevens voor 15 maar 2013 naar: [email protected] en wie weet loop jij binnenkort met zo’n gave tas!

Schone kleertjes, luiers, lotiondoekjes, babycrème, een warme fles… Als je met je baby of dreumes op stap gaat, moet je echt overal aan denken. Je kunt dan ook niet zonder verzorgingstas. Met de nieuwe verzorgingstas van PacaPod weet je zeker dat je alles bij je hebt en zie je er ook nog eens stijlvol uit!

De tassen van PacaPod zien eruit als stijlvolle designertassen, vervaardigd van leder en andere luxe materialen. Maar… niets is wat het lijkt. Van binnen blijkt de tas een goed georganiseerde verzorgingstas met aparte gedeelten voor luiers en flessen én voldoende ruimte voor je eigen spulletjes. Dankzij dit handige 3-in-1 systeem is een aparte handtas niet langer nodig.

De PacaPod tas is zo ontworpen dat je altijd georganiseerd op stap gaat. In de tas vind je twee uitneembare compartimenten: een luiertas en een geïsoleerde flessentas. De tas heeft genoeg vakjes en ritsjes om alles op een logische plek op te bergen. Opgeruimd en compleet in style!

De PacaPod tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Er zijn ook universele modellen, zodat ook papa’s zorgeloos met hun baby op stap kunnen. De tassen worden standaard geleverd met twee binnentassen en een verschoningsmatje. En mocht je kindje uit de luiers zijn, kun je nog jaren vooruit met deze hippe tas!

Voor meer informatie: www.pacapodtas.nl

Lees ook:Pacapod: de perfecte tas voor drukke papa’s en mama’s
Lees ook:Terug van weggeweest; de wasbare luier
Lees ook:Win een Basil shopper hier bij Kinderspul!
Lees ook:Win een paar BunniesJR sneakertjes bij kinderspul.blog.nl
Lees ook:Foto op de schooltas van je kind: origineel en leuk

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Win op Kinderspul.blog.nl een Pacapod Luiertas!

 1. Ilse Overweg

  Peaches Geldof

    /   Reply  / 
 2. Sherida

  Slim van je Ilse

    /   Reply  / 
 3. irene niec

  Wat een geweldig leuke actie, ik doe heel graag mee!

    /   Reply  / 
 4. Monique

  Peaches Geldof

    /   Reply  / 
 5. Karin Hansoo

  Peaches Geldof

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>