Easywalker lanceert iconische designkinderwagen

Easywalker, het Nederlandse kinderwagenmerk en licentiepartner van MINI, lanceerde vandaag met trots de MINI stroller. Met de jarenlange ervaring van Easywalker in het ontwikkelen van hoogwaardige kinderwagens en de iconische designs van het merk MINI, wordt ‘het beste van beide werelden’ gecombineerd. Met vijf designs en een collectie accessoires die is geïnspireerd door MINI, kunnen ouders Mixen en Matchen om hun persoonlijke kinderwagen te creëren.
De officiële lancering van de MINI stroller en bijbehorende accessoires vond plaats tijdens de Negenmaandenbeurs in de RAI in Amsterdam. De geboorte van een designbaby, gecreëerd door Easywalker. Daniel de Lange (eigenaar Easywalker) onthulde de innovatieve kinderwagen met Jim Bakkum, die als kersverse vader het belang begrijpt van een gebruiksvriendelijke, stijlvolle en comfortabele kinderwagen. Dat design en gemak een belangrijke rol spelen bij de keuze van een kinderwagen sprak hij uit tijdens deze lancering.
Naast een kenmerkend en innovatief design, is de MINI stroller compact en nog steeds compleet en gemakkelijk in gebruik. De kinderwagen is direct vanaf de geboorte te gebruiken met een speciale reiswieg en ook in combinatie met een autostoel. Het eenvoudige opvouwmechanisme, waarbij het niet nodig is de omkeerbare zitting te verwijderen, is een van de vele bijzondere eigenschappen van dit nieuwe product. Het compacte geheel past zelfs in de kleinste kofferbak.

Met verschillende typische stijlelementen van MINI kunnen ouders de kinderwagen personaliseren door één van de vijf designs te combineren met een zwart of zilver frame en zwarte of witte wielen. Consumenten kunnen zich verder onderdompelen in de wereld van MINI door te kiezen voor een stijlvolle voetenzak, deken, parasol en verzorgingstas. Stijlvolle details, zoals een lederen duwstang en eersteklas stoffen en prints, maken van de MINI stroller een stoere ‘beauty on wheels’.

“Wij zijn erg trots op deze langdurige samenwerking met MINI. Met deze natuurlijke samensmelting van twee merkconcepten creëren we ‘de eerste eigen auto’ voor het jongste gezinslid. Het herkenbare design van Easywalker en het speelse karakter van haar doelgroep sluiten perfect aan bij het merk MINI. Moeders en vaders kunnen nu trots genieten van een naar eigen wens samengesteld ontwerp en hoogwaardig vakmanschap. Deze samenwerking combineert het beste van wat beide merken te bieden hebben”, aldus Daniel de Lange, eigenaar van Easywalker.

Consumentenadviesprijs MINI stroller: vanaf €699,-
Consumentenadviesprijs MINI reiswieg: vanaf €169,-

Deze wereldwijde collectie is vanaf mei 2013 in Nederland, België en Luxemburg beschikbaar via de bestaande erkende verkoopkanalen.

Lees ook:Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop
Lees ook:Mima Flair: een veel chiquere kinderwagen is er niet!
Lees ook:Houd je kindje warm met de Winter Kit voor je Stokke® kinderwagen.
Lees ook:De kinderwagen als Porsche of BMW
Lees ook:SuperTrash lanceert het WK SUPERTEAM jurkje (ook voor je dochter!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Easywalker lanceert iconische designkinderwagen

  1. Liesbeth

    Easywalker is de allerbeste buggy! Normaal redelijk prijzig maar op deze website valt dat mee!

    Easywalker

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>