Hoe hip: je baby met een eigen tablet!

Polaroid introduceert op de CES 2013 de Junior, een 7-inch Android 4.0-tablet voor kinderen. De tablet wordt geleverd met kindervriendelijke apps als Kids Cam, Music Studio en Draw. Ook voorgeinstalleerd is Kids Vids, een app waarmee kinderen veilig (gefilterde) video’s kunnen streamen. Middels de Free Play-app kunnen kinderen apps/games downloaden in de kindvriendelijke App Shop. Nog even en je baby maakt mooiere foto’s dan jij! De Polaroid Junior heeft brede randen ter bescherming en is ook voorzien van een display-lock, waarmee zowel het display als de toetsen kunnen worden geblokkeerd, zodat ook heel jonge kinderen zonder probemen kunnen genieten van video’s of interactive boeken. De Junior wordt geleverd met een selectie interactive kinderenboeken van onder meer Dr. Seuss. De Polaroid Junior kost 149 dollar en komt in eerste instantie waarschijnlijk in de Verenigde Staten op de markt. Het is nog niet bekend of de tablet ook naar Nederland en België komt. Andere fabrikanten brachten eerder kindvriendelijke tablets op de markt met de Archos Arnova ChildPad, de LG Kidspad, de dServe Kidz Tablet en de Kurio Telekids Tablet.

Lees ook:Welke gratis app vinden jouw kids het leukst?
Lees ook:De leukste apps van het jaar voor kinderen (dit zijn de genomineerden!)
Lees ook:Helemaal hip: je kinderen met echte Roberto Cavalli’s aan de voeten!
Lees ook:Winnie de Poeh terug van weggeweest
Lees ook:Na iPhone® en iPod® nu ook iPad® kids proof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>