Havaianas komt met Rain Boots voor kids: COOL!

Vorig jaar introduceerde het Braziliaanse slippermerk Havaianas de Rain Boots; een regenlaarzencollectie voor zowel mannen als vrouwen. Om dit najaar opnieuw alle plassen en regendruppels te trotseren, komt Havaianas met een vernieuwde, uitgebreide collectie regenlaarzen. De Rain Boots zijn gemaakt van 100% rubber en worden gekenmerkt door de greek en brick patronen, welbekend van de Havaianas slippers. Ik vind ze helemaal geweldig! De boots hebben een rice-textured zool, zijn verkrijgbaar in meerdere flashy kleuren en worden verkocht in zeven verschillende modellen met 16 variaties. Naast het unisex model, is er de klassieke kniehoge regenlaars en een halfhoge variant voor dames. Helemaal nieuw dit jaar zijn de Rain Boots voor kids. Dit kindermodel laat de kleinste voetjes plassen-stampend de herfst door gaan en is te koop in zowel effen-tinten als in printuitvoering.

Alle Rain Boots modellen zijn online te koop. De kids boots zijn verkrijgbaar voor €35,- en de uniseks en dameslaarzen zijn verkrijgbaar vanaf €50,-.

Lees ook:Little Miss Juliette: Stoere boots voor stoere girls
Lees ook:Trendreport: truckercaps voor kids
Lees ook:Koele kinderschoenen voor een vrolijke winter
Lees ook:Nieuwe wintercollectie Le Chic: romantiek met een vleugje chique
Lees ook:Esgii introduceert collectie Fairtrade vilten sloffen en babylaarsjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>