Ouderwets speelplezier met nieuw label ‘2 CUTE 2 BE TRUE’

Gehaakte snoepjeskettingen om zelf te rijgen, zachte ronde slingers om kamers te versieren en kleine gehaakte poppetjes waarmee kinderen hun eigen wereld kunnen creëren. Dat is het nieuwe label ‘2 cute 2 be true’. Handgemaakt, zacht speelgoed dat een gevoel van nostalgie oproept bij volwassenen en garant staat voor uren heerlijk speelplezier bij kinderen!Ik vind ze er echt zo adorable uit zien! Ik wil ze zelf wel hebben!
De collectie bestaat uit ‘Dolls’: zachte gehaakte poppen, ‘Best Friends Forever’: kleine dierenvriendjes en hun eigen huisjes om fijn mee te spelen en ‘Do it yourself’: kettingen, ballen, gehaakte blaadjes en slingers. Een eigen fantasiewereld creëren, je eigen kamer of stoel versieren, zachte (snoepjes) kettingen rijgen en even volmaakt gelukkig zijn. 2 CUTE 2 BE TRUE staat voor ‘cuteness’ en het samen spelen met handgemaakte producten.
Alle producten worden ontworpen in Nederland door oprichtster Judith de Ruijter. Als moeder van vijf kinderen had zij de behoefte om speelgoed te ontwikkelen vanuit nostalgie. Kinderen weer gewoon lekker laten spelen met handgemaakte popjes of het samen mooi versieren van hun kamer met zelfgemaakte slingers, zoals je die zelf vroeger maakte op de kleuterschool! Of de mooiste tak buiten zoeken en deze decoreren met kleine gehaakte blaadjes of er een mobiel van maken met gehaakte ballen erin. De 2 cute 2 be true collectie wordt met liefde en eerlijk geproduceerd in Thailand
www.2cute2betrue.com Prijzen vanaf € 7,95

Lees ook:Nieuw bij Fair and Cute: superzachte textielcollectie voor baby’s
Lees ook:Global Affairs lanceert nijntje-collectie
Lees ook:Nieuwe collectie Silly U voor baby- en kinderkamer
Lees ook:Opruimen met je kind
Lees ook:Het allerleukste buitenspeelgoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>