Mattel introduceert atletische en Hollandse Barbie’s

Nu de Zomerspelen bijna van start gaan, legt stijlicoon Barbie® haar stiletto’s tijdelijk in de kast in ruil voor sportieve gympen. Compleet met tennisracket, estafettestokje en roze turnlintje maakt talentvolle Barbie zich ter ere van de Zomerspelen in Londen klaar voor een sportieve zomer als atleet. Het rolmodel voor meisjes is vastberaden om elke uitdaging te overwinnen en haar sportieve ambities te verzilveren met Olympisch goud. Met de nieuwe serie atletische Barbiepoppen speelt Mattel in op het Olympisch sportgevoel. Naast deze nieuwe serie poppen, wordt tegelijkertijd ook de Barbie® Holland doll geïntroduceerd om ook het nationale trotsgevoel goed te vertegenwoordigen en het Nederlandse Olympische team toe te juichen.
Barbie® is een echte vrouw van de wereld en inspireert meisjes om nieuwe dingen uit te proberen, verschillende beroepen uit te oefenen en nog belangrijker, hun eigen dromen waar te maken. Carrièrekameleon Barbie® heeft de afgelopen jaren heel wat interessante banen gehad; ze bracht een bezoekje aan de maan, was de eerste vrouwelijke president en ontwierp de mooiste outfits als fashion designer. Vanaf nu kan Barbie® ook de rol van professioneel atleet in drie verschillende Olympische onderdelen aan haar CV toevoegen. Met stijl en elegantie toont Barbie® haar lenige moves en gevoel voor ritme als ritmisch turnster, laat ze moeiteloos haar krachtige service zien in de rol van tennisspeelster en scoort ze een toptijd in atletiek op het onderdeel hardlopen. Ten alle tijden ziet Barbie® er op haar best uit in modieuze sportoutfits met bijbehorende sportaccessoires en een roze kampioensbeker.
Als onderdeel van de Barbie® Dolls of the World, de grootste en oudste internationale Barbie® collectie, introduceert Mattel ook de Holland doll. Deze Barbie® is gehuld in traditioneel Hollandse klederdracht en draagt een lange, wijde donkerblauwe jurk, klompen, vouwmuts en een schort die versierd is met plooien, bloemmotieven en gouden details. Bovendien is de Hollandse Barbiepop met haar roze paspoort klaar om de Zomerspelen in Londen bij te wonen.

Lees ook:Vraag om kale Barbie voor kleine kankerpatientjes
Lees ook:Laat jij je kind met deze ordinaire barbie spelen?
Lees ook:Barbie krijgt op haar vijftigste een make-over
Lees ook:Moeder pleit voor donkere Barbie-pop!
Lees ook:Na Barbie’s Bruiloft nu ook Barbie’s Baby (Oh Nee Hè…)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>