Perfecte afleiding voor je kind bereik je met…een sierraad!

Veel moeders hebben de neiging om zich te versieren met de mooiste kettingen,  waar de grijpgrage handjes van baby’s maar wat graag naar worden uitgestoken. Maar daar zijn ze natuurlijk niet voor bedoeld… De Mama & Kind Nostalgia Ketting van DUSHI wel! Daar moet juist mee gespeeld worden! Het is de perfecte afleiding op momenten dat je het nodig hebt.
De Mama & Kinds Nostalgia Ketting straalt aan alle kanten en rammelt en knispert ook nog eens. Daarmee is de ketting een vrolijk sieraad en speelgoed ineen. Handig op de momenten dat je je baby even rustig moet houden. De ketting leidt je kindje op een veilige manier af, zodat jij rustig kunt doen wat je moet doen. Even bellen bijvoorbeeld! Ook handig in de rij voor een kassa of in de wachtkamer bij de tandarts; kortom…overal waar een huilende baby even niet zo uitkomt.

De DUSHI Mama & Kind Nostalgia Ketting vervangt de sleutelbos of armband die we onze kinderen nu wel eens als zoethoudertje geven. De DUSHI Mama & Kind Ketting is niet alleen veel leuker en kindvriendelijker, ook veel veiliger. De ketting is zacht en heeft geen losse kraaltjes of scherpe randjes.

En de ervaring leert dat niet alleen baby’s de ketting prachtig vinden.. Ook moeders dragen het babysierraad met veel plezier. Om nog maar te zwijgen van de grotere zussen! Net zo mooi als mama zijn; dat kan met deze ketting! Dor de speciale puller in het koord, schiet de ketting meteen los als ie ergens achter haakt. Ook weer zo veilig…

Het mag duidelijk zijn: de moeders van DUSHI ‘GO WITH FLO’ hebben er weer heel erg goed over nagedacht. Het leven wordt weer een stukje mooier…

Lees ook:Lifestylemerk DUSHI stapt vrolijk de lente in
Lees ook:Dushi komt met vrolijke najaarscollectie
Lees ook:Speciaal voor de allerkleinsten: Dunk babydoekje van Dushi!
Lees ook:Nieuw boek Dushi: Een ziek kroontje
Lees ook:Alles mooier en vrolijker met DUSHI go with Flo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>