Alles mooier en vrolijker met DUSHI go with Flo!

Growing up can wait: dat is de filosofie van DUSHI. DUSHI zit vol goede ideeën die de wereld mooier, vrolijker en vriendelijker maken. Het DUSHI go with Flo! speelkleed is onlangs genomineerd voor meest innovatieve speelgoed.  DUSHI heeft tot doel een kind echt onbezorgd kind te laten zijn. De schoonheid van het verschil staat bij DUSHI centraal, mede gedragen door het DUSHI go with Flo boekje. Je blijft er in kijken. Het verhaal gaat over dolfijntje Flo, van wie het kroontje hangt. Hij en zijn vrienden weten niet hoe dat komt en gaan op zoek naar een oplossing. Flo is één van de vier karakters van Dushi go with Flo. Samen met Chick (de kip), Dunk (de eend), en Rabbit (de kikker) maakt hij bijzondere avonturen mee.

Té gek in de collectie zijn de vrolijke luiertassen en de prachtig ontworpen reiskoffertjes. Dat is nog eens leuk uit logeren gaan! De items vertellen elk een eigen verhaal, al net zo mooi als in de boeken.

En als je je kind écht wilt verrassen, dan prikkel je zijn of haar fantasie met een speelkleed. Deze kleurrijke speeldeken met zes verschillende speelfiguren heeft allemaal functies zoals een bel, een pieper, een spiegel en een knispergeluid waarmee peuters kunnen leren, spelen en ontdekken. Daarnaast is de deken simpel om te vormen tot een tas! De versie ‘In het Bos’ heeft al een nominatie meest innovatieve speelgoed op z’n naam staan.

De producten van DUSHI zijn kleurrijk, vrolijk en leerzaam. DUSHI stimuleert de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en omdat de producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, zijn ze ook zeer geschikt voor kinderdagverblijven en basisscholen. De producten van DUSHI voldoen aan de internationale veiligheids- en productienormen.

DUSHI go with Flo! daagt je uit! Doe mee; have a DUSHI day!

Lees ook:Speciaal voor de allerkleinsten: Dunk babydoekje van Dushi!
Lees ook:Lifestylemerk DUSHI stapt vrolijk de lente in
Lees ook:Nieuw boek Dushi: Een ziek kroontje
Lees ook:Spelenderwijs letters, klanken en woorden leren met de Letterspelmat!
Lees ook:Dushi komt met vrolijke najaarscollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>