Het betere Sinterklaas of kerstcadeau: een step!

De feestdagen staan weer voor de deur en de vraag bij de ouders is dan steevast…wat gaan we ze nou weer geven? Want laten we eerlijk zijn: ze hebben al zoveel… Die van mij vinden het geweldig om televisie te kijken of achter de computer te kruipen, terwijl ik ze het liefst naar buiten zie gaan. En een hele goede manier om ze naar buiten te krijgen is…steppend!    Stepjes zetten kids niet alleen in beweging, ze zijn ook nog eens klein en compact en dus heel makkelijk overal mee naar toe te nemen. Denk aan vakanties, weekendjes weg… Een step neemt aanzienlijk minder ruimte in dan een fiets. Maar waar haal je nou een kwalitatief goede step? Nou, in elk geval niet ‘bij de drogist’, waar ze ook wel worden aangeboden. Voor een goede step moet je bijvoorbeeld bij de Kinderfietsshop zijn. Je zult zien dat de stepjes behoorlijk wat te verduren zullen krijgen (zo weet mijn tienjarige zoon er de meest spectaculaire stunts mee uit te halen) en daar heb je gewoonweg een stukje kwaliteit voor nodig.   Bij de Kinderfietsshop verkopen ze vouwsteppen van JD Bug, Hudora en Micro: voor de kleinste kids en de wat oudere kinderen. En als je als volwassene met je kind mee wilt steppen, dan kan dat ook!

Een ontzettend leuk cadeautje voor onder de boom of in de zak. Haal je kids achter de computer weg en zet ze aan het steppen. Fijne feestdagen!

Lees ook:Flip de Beer kijken en memorieën
Lees ook:Hutten bouwen? No way! Kinderen surfen liever…
Lees ook:Ouders, let op uw kinderen! Vrees voor extreme stijging vuurwerkslachtoffers
Lees ook:Koel 4 Kids ook deze winter weer de nummer 1 op schoengebied!
Lees ook:Ogen kinderen beschadigen door lang computeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>