Broodtrommels? WELNEE!!! Lunchskins zijn pas hip!

Brood meegeven in een broodtrommel is ZO 2010! Je bent pas echt hip met een lunchskin. Ja, je leest het goed: brood anno nu wil in een eigen hip zakje. En daar is nu ook een “limited edition” van, met winterse snow flakes Wat een leuk cadeautje voor de feestdagen – ze kunnen zelfs gebruikt worden om een klein cadeautje creatief in te pakken! Lunchskins sandwich bags vervangen honderden plastic boterhammenzakjes. Ik vind ze echt geweldig!Ze zijn handig om boterhammen en tussendoortjes in mee te nemen, maar je kunt ze ook gebruiken voor bijvoorbeeld cosmetica of krijtjes.  Lunchskins zijn milieuvriendelijk!  Eenvoudige sluiting geschikt voor kleine handjes. Het katoenen zakje is volledig veilig voor voedsel en is waterdicht. De verf, gebruikt voor de print, is 100% vrij van lood, BPA’s en phthalaten. Lunchskins zijn vaatwasser veilig en drogen snel. Neemt minder plaats in beslag dan een plastic boterhamtrommel. De lunchskins worden met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten door 3Greenmoms Voor meer informatie kijk op www.lunchskins.com Retailprijs slechts 8,95 euro en nu te koop via www.wereldmama.nl

Lees ook:Verjaardagstaart
Lees ook:Zwemles: ouderschap en management
Lees ook:Met dit bestek moet je wel spelen!
Lees ook:Kijk dan wat een vrolijke drinkflessen van Sigg!!!
Lees ook:Hormoonverstorende stoffen slecht voor baby’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>