De origineelste tas van de klas

Vrouwen en tassen; ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden – hoe klein die vrouwen ook zijn. Daarom kunnen tassen voor jonge fashionista’s  in de webshop van  Little Stylist niet langer ontbreken. De collectie tricot jurkjes, tuniekjes en shirts wordt nu uitgebreid met een mooie canvas schoudertas, die de jonge ontwerpster in  haar eigen stijl naar hartenlust kan pimpen. Wat een ontzettend leuk idee weer van deze geweldige webshop! De stevige messenger bag is zeer geschikt voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld als schooltas. De tas is verkrijgbaar in het roze en zwart en heeft een ideale maat voor kleine meisjes. Zo past er een broodbak plus drinkbeker in, maar ook zwem- of sportspullen. Ga jij voor een sportieve look of wil je juist graag opvallen met een  tas met veel glitters en pailletten? Bij Little Stylist kun je alle kanten op.  Denk aan vilten bloemen, leather look sterren en harten, glitter figuren en pailletten  vlinders. Door het uitgebreide aanbod van applicaties, dat steeds groeit en vernieuwd wordt, zal er geen ontwerp hetzelfde zijn. Zo maak jij zelf de origineelste tas van het schoolplein!

Lees ook:Laat je dochter zelf haar kleren ontwerpen op litllestylist.com
Lees ook:Tour de France
Lees ook:Wintertrends 2013/2014
Lees ook:De leukste schoolspullen vind je op kidswithflair.nl
Lees ook:Kinderen pesten omdat het populair maakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>