Prachtige jongensarmbandjes van LOVY

Als aanvulling op haar ruime kindersieraden assortiment heeft LOVY zes nieuwe jongensarmbandjes aan de collectie toegevoegd. En ze zijn leuk!!! De armbandjes met zilveren sterren staan symbool voor moed en de drie bollen staan symbool voor volmaaktheid. De armbandjes zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 10 jaar. De gebruikte edelsteensoorten zijn onyx (zwart), tijgeroog (bruin) en sneeuwvlokobsidiaan (grijs gespikkeld). Alle onderdelen zijn van sterling zilver. Verkrijgbaar vanaf €26,95.“Ik heb bewust gekozen om edelstenen in de jongensarmbandjes te verwerken, als tegenhanger voor de zoetwaterparels in de meisjeslijn. Ik vind het belangrijk dat mijn ontwerpen lang mooi blijven en dan is edelsteen de juiste keuze”, aldus Laura van den Brink. Elke edelsteen heeft een andere werking:

● Onyx is een rustgevende steen. Het zorgt voor een betere concentratie, geeft steun en stimuleert het doorzettingsvermogen.
● Tijgeroog is een warme steen. Het beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en zorgt voor rust, moed en vertrouwen.
● Sneeuwvlokobsidiaan is een reinigende steen. Obsidiaan is vulkanisch glas, gestolde lava. Het zorgt voor innerlijke rust en balans tussen lichaam, geest en ziel.

Over LOVY luxe kindersieraden
Kindersieradenmerk LOVY bestaat sinds 2009 en werd geïntroduceerde door Laura van den Brink. Met haar sieraden wil Laura de mooiste momenten in het leven van een kind vastleggen in een sieraad. Haar sieraden zijn zogenaamde keepsakes, sieraden om te bewaren en van generatie op generatie door te geven.
LOVY is gespecialiseerd in kindersieraden voor gelegenheden als geboorte, doop, verjaardag, communie en bruiloft. De materialen die Van den Brink gebruikt zijn sterling zilver, zoetwaterparels, Swarovski kristallen en edelstenen. LOVY heeft een eigen webshop (shop.lovy.nl) en 20 verkooppunten in het land, waaronder juweliers en hoogsegment kinderboetieks.

Lees ook:LOVY presenteert collectie klassieke sieraden voor Kerst
Lees ook:De mooiste ketting van LOVY voor kleine ballerina’s
Lees ook:Het beste kerscadeau: een kindersieraad van LOVY
Lees ook:Lief! KAYA babyarmbandjes met bijpassende mama armbanden
Lees ook:Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>