Fleur de muren van de kinderkamer op met een poster

Witte muren in de kinderkamer… Een steeds weer veranderende smaak (dan weer helemaal gek van K3, dan weer van paarden en dan weer van dolfijnen)… Ik ben mij eens gaan verdiepen in posters om de kinderkamer op te fleuren. Ik kwam terecht op www.posters.nl  en kan iedere ouder die op een niet al te kostbare manier een andere look aan de kamer van zoon of dochter wil geven, aanraden daar eens te gaan kijken!“Mam, ik wil een poster met alle soorten paarden erop!” Zo deelde mijn dochter mee. Die vond ik dus onder het kopje paarden posters. En voor nog geen twintig euro inclusief verzending heeft de muur een compleet ander aanzien. Leuk als cadeautje of als verrassing. En zijn ze er op uitgekeken? Geen enkel probleem. Bestel je gewoon weer een andere! Ik geef het een plekje in de categorie ‘Het beste kinderspul’! Een leuke en een erg makkelijke manier om de kinderen helemaal blij te maken!

Lees ook:Fleur de kinderkamer op met posters en deurstickers van DecoDeco
Lees ook:Maak met Werk aan de Muur de leukste kinderkamers
Lees ook:Lief Leuk & Eigen komt met muursticker van geboortekaartje
Lees ook:IetsBovenDeBank.nl: voor een persoonlijke touch aan de kinderkamer
Lees ook:Kinderkamermake-over met -bij voorkeur- Room Seven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>