Design-het-zelf voor kleine kinderdesigners in de dop

We houden van nieuw en helemaal van leuk! In die categorie heb ik er eentje voor je. Het nieuwe kindermerk In de dop komt met een collectie t-shirts en accessoires voor creatieve kids. Designers in de dop kunnen de originele designs op de t-shirts en accessoires zelf inkleuren met speciale textielmarkers. Zo ontwerp je in een handomdraai je eigen vrolijke, unieke T-shirt. Ain’t that nice? Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven met de design-het-zelf collectie van het nieuwe kindermerk In de dop. De collectie bestaat onder meer uit T-shirts, buttons, tassen, schorten, koksmutsen, kussens en bekers met originele ontwerpen. De designs kunnen door kinderen naar eigen smaak worden ingekleurd. Design is fun!
Naast de design-het-zelf collectie heeft In de dop een kleurrijke collectie t-shirts met originele, grafische designs. De t-shirts zijn gemaakt van 100% hoogwaardige katoen en er is veel zorg besteed aan het ontwerp en de pasvorm. De t-shirts zijn verkrijgbaar in vijf kleuren in maat 62 t/m maat 164. Om de outfit compleet te maken zijn er buttons en andere accessoires van In de dop verkrijgbaar.

De collectie van In de dop is verkrijgbaar via de website: www.indedop.nl.

Lees ook:Nieuwe collectie geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen
Lees ook:Easywalker lanceert iconische designkinderwagen
Lees ook:Lollylicious – nieuw kledinglabel voor meiden van 0 – 8 jaar!
Lees ook:Kinderkledingmerk Lollylicious heeft een broertje, ChocoLoco!
Lees ook:De origineelste tas van de klas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>