Slapen doe je als kind het allerlekkerst…met Snooze Company!

Snooze Company, ooit van gehoord? Vast! En zo nietŠschaam je! Dit waanzinnige merk maakt van iedere (kinder)kamer de meest geweldige slaapkamer. Van bedden tot dekbedden tot prachtige kussens: je vindt er van alles voor je kinderen. Ik ben helemaal om. Je komt eigenlijk ogen tekort, wat Snooze Company voegt talloze prachtige details aan de diverse items toe. De tijd dat een dekbed ‘rechttoe rechtaan’ was, is verleden tijd! En kussens? Dat zijn ware kunststukjes op zich! Neem nou het bed hiernaast… Daar voelt ieder meisje zich toch direct een prinses in?

Snooze Company is een nieuw, vrolijk en vooral ook fleurige label. Drijvende kracht achter het merk is Het Snooze Team. Dit team van enthousiaste creatievelingen is al bijna hun hele leven actief in de textiel. Hun creativiteit heeft zich nu geuit in het allerleukste beddengoed, de mooiste kussens en de meest waanzinnige stoffencombinaties. The sky is the limit bij Snooze Company en alles past bij elkaar. Bloemetjes, stipjes, streepjes, kant: je wordt er vanzelf blij van. Snooze Company biedt een vernieuwende blik op een vrolijke kamer. De producten die Snooze Company biedt zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, kleur, styling, designs, afwerking, labels.Ik zou zeggen: surf er naar toe en shop jezelf een leuk kinderbed bij elkaar. Wedden dat je slaagt?

Lees ook:RebelQ: het nieuwe merk voor echte schoolpleinglamour
Lees ook:De beste kinderkamerinspiratie vind je op HippeKidsKamer.nl
Lees ook:Madeliefke: de leukste Bengh bloemetjes voor de creatieven onder ons
Lees ook:Decoreer de kinderkamer met bijzondere dierenkussens van apenkopje
Lees ook:Verliefd op het behang van Room Seven (Ikenik.nl)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>