Supergaaf en onbreekbaar servies van Emma Bridgewater winnen!

Kennen jullie Emma Bridgewater? Haar servies is echt geweldig! Emma Bridgewater is vooral bekend van haar handgemaakte aardewerk, een waanzinnig soort modern Engels porselein. Maar nu stort ze zich ook op (buiten)servies van melamine (soort plastic) en dat is goed nieuws voor ons ouders. Wij zijn namelijk gek op servies dat niet kapot kan en er ook nog eens erg leuk uitziet! Enne…hier op kinderspul mogen we een setje voor een jongetje en een setje voor een meisje weggeven! Het melamineservies van Emma Bridgewater is onverwoestbaar, en het ziet er heel wat gezelliger uit dan wegwerpbordjes en bekertjes of het meeste kinderservies dat je tegenwoordig tegenkomt. Het is al vaak zo ontzettend kinderachtig of schreeuwerig. Nou, dit niet!

Wij van kinderspul.blog.nl  mogen een set voor jongens (Men at Work) en een set voor meiden (Dancing Mice) weggeven. De sets, (ter waarde van 28,40) bestaan uit een beker, een papbord, een ontbijtbord, en een mes,vork en lepel. Hoe gaaf is dat?

Wat je ervoor moet doen? Heel simpel. Surf naar deze site en zoek op welke twee belangrijke inspiratiebronnen Emma Bridgewater heeft.

Mail het antwoord, je voorkeur (j/m) én je gegevens voor 14 juli naar:

[email protected]  en wie weet eet jouw kindje binnenkort wel van zo’n gaaf serviesje!

Lees ook:Kinderkleding van Zeeuwse Bouwman Lifestyle beschikbaar voor heel Nederland
Lees ook:Jan Smit heeft een dochter: Emma!
Lees ook:We waren niet bijster origineel met kindernamen in 2011
Lees ook:Kinderspul geeft drie Firstbikes van de Loopfietsfabriek weg
Lees ook:Win een persoonlijk koninginnedag shirt of cap van Bulbby

1 Reacties // Reageer

One thought on “Supergaaf en onbreekbaar servies van Emma Bridgewater winnen!

  1. M. Lousberg

    Antwoord:

    Het gezin & het landleven

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>