Olliewood: al heel lang een begrip op onlineshopgebied

Olliewood: daar heb ik wat rondgeneusd toen ik zwanger was en wist dat ik een meisje zou krijgen. Al die gave kleertjes! En nog steeds is het een van de allerleukste online shops, vind ik. Olliewood herbergt een enorme range aan merken, uiteenlopend van Cakewalk tot Jottum en van Eager Beaver tot No Tomatoes. De lijst lijkt eindeloos. Enne…nu is de tijd om te shoppen, want de uitverkoop is begonnen!En daar waar Olliewood vroeger (nu heb ik het over 7 jaar geleden) een echte kinderwinkel was, kun je er nu als vrouw ook je hart aan ophalen. En dat is fijn! Want soms kopen we wel eens teveel voor onze kids en te weinig voor onszelf heb ik het idee. Ik althans. Voor vrouwen heeft de shop de merken Jottum, Oilily en Room Seven.
Olliewood heeft ook een ontzettend leuke stenen winkel in Bergen NH, waar je echt een keertje naartoe moet gaan. De winkels daar zijn ook op zondag open: een leuke tip om een zondag door te brengen. Bij Olliewood is altijd wel iets in de uitverkoop, dus als je wilt kun je op een leuke voordelige manier shoppen. De feestjurkencollectie is er echt super. Als je ooit een bruiloft hebt, dan moet je met je dochter maar eens de Jottumjurken bekijken!
De service bij Olliewood is ook erg goed. Nee, ik zou eigenlijk niet weten waarom je er niet zo shoppen. Doen dus! Laat je weten wat je gekocht hebt?

Lees ook:Online Oilily, Cakewalk en Jottum kopen
Lees ook:Start uitverkoop Olliewood woensdag 26 november!
Lees ook:Olliewood start uitverkoopseizoen met online sale
Lees ook:Just Little Kinderkleding heeft het helemaal begrepen
Lees ook:Jottum wintercollectie 2006-2007: erg goed!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>