Met je dochter kleding ontwerpen bij Little Stylist

Wow! Ik ben helemaal enthousiast over Little Stylist! Wat is dat leuk! Je kunt er niet alleen de allerleukste kleertjes voor je dochter kopen, je kunt ze ook nog eens zelf (of samen) ontwerpen. En die voorpret is al zo onwijs gaaf; nee, zonder enige vorm van twijfel krijgt deze bijzondere webshop van mij een eervolle vermelding in de categorie Het Beste Kinderspul. De lol van het samen uitzoeken welk model jurkje je voorkeur heeft is alleen al super. Mijn dochter nam haar taak als ontwerpster enorm serieus. De kleur was ook nog wel te doen. Maar het werd pas echt keihard werken toen we ons moesten buigen over applicaties. Want jeetje…wat zijn het er veel! En wat zijn ze allemaal leuk! En dan ineens weet je dat modeontwerpster echt een vak apart is. Althans, Floor en ik kwamen wel tot die conclusie. We hebben in ieder geval een waanzinnig blauw jurkje met hartvormige knoopjes uitgezocht. En hoe fijn: ons enthousiasme met de ster-applicaties werd door Little Stylist een klein beetje gestuurd. We hadden er wel erg veel gedaan, met twee minder zou het beeld een stuk rustiger zijn, werd ons per mail geadviseerd. Hoe aardig! Natuurlijk hebben we deze wijze raad opgevolgd. Het jurkje is inmiddels al vol trots gedragen (‘Heb ik mét mama gemaakt!) en gewassen en het ziet er nog steeds net zo mooi uit als toen we het uit de leuke verpakking haalden. Dus: als je echt een keertje op aparte wijze kleertjes met je dochter wilt kopen, ben je bij Little Stylist aan het enige juiste adres! Ontwerp ze!

Lees ook:North West heeft eigen walk-inn closet én stylist!
Lees ook:Laat je dochter zelf haar kleren ontwerpen op litllestylist.com
Lees ook:Madelief: exclusief, origineel en gelukkig niet schreeuwend duur!
Lees ook:Kleertjes.com: terecht de grootste van Nederland!
Lees ook:Kruipende baby? Een overall van chick-a-dees biedt uitkomst!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>