Hemels for Kids…daar is het…hemels voor kids!

Hemels for Kids omschrijft zich op de homepage als een stoere & hippe kinderwinkel voor kids van 0 tot 14 jaar. En daar is helemaal niets aan gelogen. Wat een gave collectie! En wat een geweldige merken. Extra features
als een inspirerend fotoalbum maken de webshop helemaal af. Enne…lees ook even de reacties en de rapportcijfers in het gastenboek. Als we allemaal zo’n rapport krijgen… Hemels for Kids is er voor jongens, meisjes, kleine jongens en kleine meisjes. De webshop duidelijk en gebruiksvriendelijk en klantvriendelijkheid, service en snelheid staat bij het team van de winkel voorop. Wil je bijvoorbeeld een bestelling leuk ingepakt hebben dan kan dat! En wil je de stenen winkel een keertje bezoeken, maar heb je overdag geen tijd? Dan kom je toch gezellig op afspraak een keer met je vriendinnen langs? Bij Hemels for Kids zorgen ze dat de koffie klaar staat. Juist; dat is nou net dat ene stapje extra waarmee je je kunt onderscheiden. Maar geloof mij; dat doet de shop ook met de geweldige merken. Bengh per Principesse, Bor*z, Imps & Elfs, Claesen’s, Retour Jeans, Baby Face BFC, IKKS junior, Colorique, Eager Beaver, Koeka, LCKR, Lief!, Molto Buffo, Muy Malo, Rags for girls en Vingino: zomaar wat merken die je bij Hemels for Kids tegenkomt. Wat mij betreft een welverdiende plek in mijn lijstje met Beste Kinderspul.

Lees ook:Imp & Elfs; helemaal terug van weggeweest
Lees ook:Wat een gave webshop is Kids Kingdom!
Lees ook:Imps & Elfs deze winter op en top Hollands
Lees ook:Wow, wat shopt het fijn bij Anne for Kids!
Lees ook:Imps & Elfs; allang niet meer alleen voor baby’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>