Bonanza Kidswear weet precies wat leuk is

Met de juiste merken ben je als webshop gewoon al een heel eind in de goede richting van succesvol. Maar er is toch wel even net iets meer voor nodig om je echt te onderscheiden van ‘de rest’. Bij Bonanza Kidswear hebben ze niet alleen de juiste merken, maar ook nog eens van die merken de leukste items. En dat maakt dat ik Bonanza Kidswear graag in mijn categorie Het Beste Kinderspul opneem. Overigens ben ik niet de enige die Bonanza Kidswear hoog heeft staan: in 2006 won de shop de prijs van beste kindermodewinkel van Nederland.
Om welke merken het gaat? Nou, onder meer om Babyface, Bengh, Bor*z, De Kunstboer, Dutch & Dots, Funky XS, Joe Color, Lief!, Noppies. Papillon, Sevenoneseven, Wild en Zebra. Let op: dit is slechts een selectie! Of het nou om kleertjes gaat of accessoires als leggings en bijvoorbeeld slippers of klompjes: Bonanza Kidswear heeft het allemaal.
De service bij Bonanza Kidswear is super. En bij bestellingen boven de 75 euro hoef je geen verzendkosten te betalen. Een spaarsysteem zorgt ervoor dat je bij iedere aankoop die je doet een tegoed opbouwt voor eventuele volgende bezoekjes. En geloof mij: je komt terug. Heb je de behoefte de kleertjes van Bonanza Kidswear live te zien en te voelen, dan kan dat in de winkel op de Wettertoer 13/14 in Heerenveen. Juist: combineer een gezellig dagje Friesland met deze inspirerende kinderzaak. Ik ben om…en jullie vast ook!

Lees ook:Lezers van kinderspul.blog.nl kopen met korting bij Pucks Online!
Lees ook:Bij Jooltje.nl is alles wat je koopt een cadeautje
Lees ook:Bij Vintykids koop je ‘beter’ tweedehands kinderkleding!
Lees ook:Met kleine dametjes shop je bij Dametjeskleding.nl
Lees ook:Pepatino: nieuwe webwinkel vol kleertjes met karakter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bonanza Kidswear weet precies wat leuk is

 1. phyllis

  beste eigenaar van deze weblog,
  ik ben een eerstejaars student aan de universiteit van Amsterdam. Ik moet leren hoe ik interviews moet houden. Ik heb samen met een klasgenootje afgesproken om dit te doen bij Artis bezoekers. Aangezien ik via google had gezien dat u een abonnement op artis heeft (gehad) vroeg ik me af of ik u mag interviewen. Het is geheel anoniem en het is voor mij puur om te leren hoe ik moet interviewen. Het wordt nergens gepubliceert of iets dergelijks.
  Het gaat over het contact wat u als artis bezoeker heeft met andere bezoekers. Heeft u wel contact? Heeft u wel eens irritaties of juist gezelige gesprekken?
  Zou u mij terug zo spoedig mogenlijk terug willen mailen?
  Met vriendelijke groet, Phyllis

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>