Bij Jooltje.nl is alles wat je koopt een cadeautje

Ja hoor! Ik heb er weer een gevonden: een gave webwinkel. Jooltje is de naam. En Jooltje verkoopt de mooiste kleertjes voor de mooiste meisjes, de stoerste kleertjes voor de stoerste jongens en de liefste kleertjes voor de liefste baby’s, zo claimen ze op de homepage. En daar is inderdaad helemaal niets teveel mee gezegd! De collectie is geweldig!Funky XS, IKKS, Jubel, Le Big, Lief!, Lot & Binc, Gossip Rebles, Mc Gregor, Pom Pom, Vingino, Retour, Sturdy, Gaastra: een kleine bloemlezing uit het gigantische aanbod. En naast de zeer uitgebreide collectie kleertjes verkoopt Jooltje ook een waanzinnig goede selectie schoentjes.
En sommige winkels bieden net dat beetje meer: Jooltje ook. Denk daarbij aan een spaarsysteem. Bij Jooltje spaar je voor iedere 9,95 euro een ster. Bij 50 sterren ontvang je een cadeaubon van 25 euro.
En nog leuker: Girls night out! In de stenen winkel van Jooltje (want die is er ook, naast de webshop) in Uitgeest kun je op afspraak met je vriendinnen langskomen voor je eigen privé koopavond! Hoe chique is dat!!! Jooltje zorgt voor een hapje en een drankje en staat klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Ik vind het echt geweldig!

Wat je bij Jooltje bestelt, wordt met heel veel zorg en liefde ingepakt. Je krijgt letterlijk een cadeautje in de bus. Nee; voor mij echt geen enkele twijfel; deze geweldige webshop is de vermelding in de categorie ‘Het Beste Kinderspul’ meer dan waard. Snel langsgaan voor een shopsessie! Veel plezier. Vergeet je trouwens niet in te schrijven voor de nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Lees ook:Bij Dreumes01 is het shoppen ‘anno 2011’!
Lees ook:‘Super veel’ shoppen bij So Much
Lees ook:Nieuwe collectie Joe Color bij Little Dutchman
Lees ook:Kids kleed je hip en wijs bij…Hip & Wijs!
Lees ook:Chique benaming ‘webboutique’ komt Joris en Juul toe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>