RebelQ: het nieuwe merk voor echte schoolpleinglamour

We houden ervan: nieuwe merken! In die categorie RebelQ. De zomer gaat rocken met dit merk – en hoe! Meiden die zich dan weer meer Rebel en dan weer meer Queen voelen, worden op hun wenken bediend door het nieuwe en vernieuwende merk RebelQ. De zomercollectie spettert aan alle kanten. Ik kan je ook echt aanraden even te kijken op de meer dan waanzinnige site van het merk. RebelQ Rocks you! is het thema voor de zomer van 2011. Deze allereerste zomercollectie van het merk is uitgevoerd in wit en zwart en de diverse gave items kennen prachtige fluoraccenten. De fraai uitgewerkte artworks, de rijke glanzende satijnen; alles is even mooi. Niets is ‘doorsnee of gewoontjes’, het betreft hier echte schoolpleinglamour, wat zich uit in rijke details, veel strass en eigen stoffen met ieder seizoen een duidelijk thema. Deze schoolpleinglamour is overigens goed betaalbaar – en dat is niet geheel onbelangrijk…

RebelQ heeft een stoer, sterk en speels karakter, maar tegelijkertijd is de collectie ook frivool, feestelijk en fantasievol. Een onmogelijke mix? De zomercollectie van 2011 zal het tegendeel bewijzen.

Het jonge merk lanceerde de allereerste collectie (winter 2010) spectaculair met een modeshow in de Efteling en een actie met Nickelodeon tv. Het merk wist Nederland en de rest van Europa snel te overtuigen; Nederland telt 55 verkooppunten en België vier. Dit seizoen is RebelQ ook te vinden in Rusland, de Uk, Schotland en Ierland.

Lees ook:Schattig, stoer en speels: Tapete’s nieuwe zomercollectie
Lees ook:Room Seven brengt nieuwe kinderkamercollectie uit!
Lees ook:Moodstreet; supercollectie, gaaf merk, fraaie website!
Lees ook:IKKS combineert stoer met chique deze zomer
Lees ook:Win deze vette sneakers van Develab bij Kinderspul.blog.nl!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>