Just Little introduceert Bóboli kinderkleding in Nederland

In januari 2011 zal het populaire Spaanse kindermerk Bóboli op de Nederlandse markt worden geïntroduceerd. Just Little Kinderkleding zal de vrolijke zomercollectie 2011 in de maten 104 t/m 140 gaan aanbieden. Just-Little.nl is een webshop gespecialiseerd in eigentijdse, hippe kinderkleding. Nou, hartstikke leuk! We zijn gek op introducties van nieuwe kinderkleertjes! Bóboli staat midden in de wereld van kinderen, met accenten op plezier, spontaniteit en nieuwsgierigheid. In de nieuwe zomercollectie wordt gebruik gemaakt van moderne en speelse ontwerpen. Het brede scala aan stoffen, kleuren, borduursels en prints is actueel en innovatief. Bóboli biedt een uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Bóboli is een honderd procent familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Haar hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona. Het merk wordt wereldwijd in meer dan 40 verschillende landen verkocht. Kijk voor meer informatie over Bóboli op www.just-little.nl.
Just Little zal vanaf januari 2011 naast Bóboli ook het populaire merk Desigual gaan voeren. Deze twee merken zullen de lijn van huidige kinderkledingmerken als American Outfitters, Bellerose en Guess Kids gaan versterken. Door de onlangs gerestylede website, heeft Just Little een nieuwe eigentijdse uitstraling gekregen. De pagina’s zijn ruimer van opzet met duidelijke en overzichtelijke productpresentaties. In 2011 heeft Just Little nog veel vernieuwingen in petto om ervoor te zorgen dat er nóg plezieriger gewinkeld kan worden. Just Little draagt het Webshop Keurmerk voor veilig en betrouwbaar winkelen op internet.

Lees ook:Just Little Kinderkleding heeft het helemaal begrepen
Lees ook:Spaansekinderkleding.nl presenteert de nieuwste Spaanse zomercollecties
Lees ook:RebelQ: het nieuwe merk voor echte schoolpleinglamour
Lees ook:Chaos-and-Order: super leuke kleding voor de kinderen…..en voor papa en mama!
Lees ook:Wow, wat shopt het fijn bij Anne for Kids!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>