Volop uitverkoopfeest bij Jimmy and Jill

Ben je al bij Jimmy and Jill langs geweest? Deze leuke webshop heeft nog steeds tot 30% korting op de wintercollectie van 2010.  De komende tijd wordt het erg koud in Nederland! De eerste sneeuwvlokjes zijn al gevallen in het noorden van het land. Dus zorg ervoor dat uw kind er lekker warm bij zit in de koude tijd. Of neem alvast een kijkje voor nette kleertjes tijdens het kerstmaal…Het is bijna zover, Sinterklaasavond! JimmyandJill.com geeft daarom bij elke bestelling van minimaal €35,- een leuke tas van Katvig weg! De tas kan ook als hemd gedragen worden, door een rits aan de onderkant!

aar hier ho0udt het feest niet mee op! Word lid van de Facebook-pagina van Jimmy and Jill en maak kans op €50,- shoptegoed! Onder iedereen die onze pagina “liked” verloot de website het bedrag van €50,-. Je hebt tot 15 december de tijd!

Lees ook:Maak kans op 75 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill
Lees ook:Win hier kinderkleding van superleuke webshop Jimmy and Jill!
Lees ook:20% korting bij Jimmy and Jill voor lezers kinderspul
Lees ook:Win 50 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill
Lees ook:10% korting bij Warm Schaap op de Dag van de Aarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>