Hoe afschuwelijk is het nieuwe GAP logo?

Nou, heel erg afschuwelijk. En daarom heeft het ook maar vier dagen gefunctioneerd als nieuw logo; het oude is weer terug. Never change a winning team! Ik kocht toen mijn zoontje klein was altijd heel veel bij GAP; hij heeft iedere kleur vest met grote print wel gehad volgens mij. Ik begreep de logoverandering ECHT niet; te lelijk en zakelijk gewoon! Maar goed, we kunnen dus weer fijn blij worden van het blauwe oude vertrouwde logo. Enne…toen ik vorige week in Londen was heb ik er ook weer heerlijk (en goedkoop) inkopen gedaan. Ik blijf het een leuk merk vinden.

Lees ook:Baby Kim Kardashian heeft waxbeurt nodig
Lees ook:Albert Heijn volledig smurfloos
Lees ook:De ontzwanger-snel-top-10!
Lees ook:Iemand een Cito-toets kopen?
Lees ook:Nederlands kinderdagverblijf bindt kinderen vast

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hoe afschuwelijk is het nieuwe GAP logo?

  1. Clint Tucholski

    Finally, got what I was in search of! I am definitely enjoying reading every little bit of it. Glad I found this article Hoe afschuwelijk is het nieuwe GAP logo? | Kinderspul! I have you bookmarked to take a look at new stuff you post.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>