Maak kans op 75 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill

Een van mijn favoriete  webshops is toch wel Jimmy and Jill. Daar verkopen ze waanzinnige merken die  net even anders zijn dan andere merken en wat mij betreft niet tussen het  rijtje ‘meest voorkomende merken’ genoemd mogen worden. Neem American  Outfitters, Blemish, Finger in the Nose, Molo, Katvig, Oil and Gas  en  Goosecraft. Helemaal mijn smaak. En omdat de mensen van Jimmy and Jill  kinderspul.blog.nl omgekeerd ook een warm hart toedragen, krijgen mijn lezers  als ze willen in de toekomst 20% lentekorting en maken ze kans op een fijn shoptegoed van 75 euro! Daarvoor hoef je je alleen maar  bij Jimmy and Jill aan te melden en naar: [email protected] je emailadres mailen. Je krijgt dan ook automatisch de nieuwsbrief, die je op de hoogte houdt van leuke acties en de laatste  nieuwtjes. Daarnaast maak je kans op een shoptegoed van 75 euro! Is dat geen  feest?  Dus nu snel naar Jimmy and Jill surfen, je emailadres voor de  nieuwsbrief achterlaten enne…ook iets bestellen uiteraard!

Lees ook:Win 50 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill
Lees ook:Volop uitverkoopfeest bij Jimmy and Jill
Lees ook:Win hier kinderkleding van superleuke webshop Jimmy and Jill!
Lees ook:20% korting bij Jimmy and Jill voor lezers kinderspul
Lees ook:Kleertjes.com: terecht de grootste van Nederland!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>