Bengh mag het wel eens over een wat andere boeg gooien

Waanzinnig leuk kinderkledingmerk, maar na al die jaren dat het nu meedraait weinig vernieuwend vind ik. Ook dit jaar is de site weer hetzelfde als voorgaande jaren, zelfde muziekje, zelfde look en feel en lijkt de collectie voor de zomer 2010 behoorlijk op de collecties van voorgaande jaren. Jammer hoor… En aan de bedragen die voor de items gevraagd worden kan het niet liggen. Neem voor Bengh maar een behoorlijk gevulde portemonnee mee! Maar wat doen ze dan met al dat geld dat ze er voor vangen? Niet echt investeren in een verpletterende nieuwe collectie. Misschien ben ik nu wel heel erg negatief, begrijp me goed ik vind het ook nog steeds wel leuk, maar het mag wel eens wat ‘anders’. Nou, we hopen op volgend jaar en zingen het deze zomer nog met dit uit…

Lees ook:Hoe erg: geld verdienen aan ‘zieke kinderen’
Lees ook:Zomercollectie 2007 Oilily doet de sneeuw van vandaag verdwijnen
Lees ook:My First Shades Eyewear; voor de bescherming van je kinds ogen
Lees ook:Alleenstaande moeders voor datingprogramma gezocht
Lees ook:Lezerskorting bij Samen Hip: net zo cool als papa en mama!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bengh mag het wel eens over een wat andere boeg gooien

  1. Jane

    There is no need to have a big change to call ‘fashion’. And Bengh is doing that…Thats why Bengh is different from other brands in children’s wear. Bengh is CLASSY.

      /   Reply  / 
  2. Mooilily

    Ik ben wel benieuwd of je er nu nog steeds zo over denkt :-D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>