Win een Dora prinsessenjurk hier op Kinderspul.blog.nl!

Bijna alle meisjes doen het…zich verkleden. Het is een voorloper op hun latere leventje, waarin ze ook meerdere outfits aantrekken voordat ze echt zeker weten wat ze naar een feest aandoen. Een beetje hedendaagse kinderverkleedkist bevat dan ook meer dan alleen één jurk! En daar kun je met een beetje slim inkoopbeleid (of het lief aankijken van Sinterklaas / de Kerstman) een prachtige jurk aan toevoegen. Een Dora prinsessenjurk! En kinderspul.blog.nl mag een jurk weggeven!Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel. Mail je naam en adres voor 1 december naar naar

[email protected]!

That’s it!

Niet in de prijzen gevallen? Geen paniek!

Bij besteding van 50 euro aan Dora producten bij Bart Smit of Intertoys krijgen alle fans van dit kinderidool een speciale Dora prinsessenjurk namelijk gratis. De actie loopt bij 300 Intertoys winkels tot 6 december en bij 180 Bart Smit winkels tot 1 januari 2010.De Dorajurk werd exclusief ontworpen voor deze actie en voldoet aan alle verwachtingen van een echte prinsessenjurk. Zo is de jurk roze, gemaakt van tule en satijn en afgewerkt met bloemen en glitters. Een echte must-have voor alle kleine prinsesjes van Nederland! De jurk sluit naadloos aan bij de speciale Dora afleveringen die dit najaar centraal staan op Nickelodeon en Nick Jr. digitaal: “Dora Redt het Land van Kristal”.

In 2010 bestaat Dora 10 jaar. Dit wordt wereldwijd gevierd met meer aandacht op TV en daarbuiten dan ooit! Dora is niet meer van de buis weg te denken. Het kinderidool is al jaren het populairste tv-karakter voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud volgens character monitor. Het succes van Dora is te danken aan de interactiviteit van de series, het speelse maar leerzame karakter en natuurlijk de eerste kennismaking voor kinderen met de Engelse taal.

Lees ook:Win het Dora Pianoboek bij kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Speelgoedwinkels lichten Sinterklaasinkopers op!
Lees ook:Kerst vieren samen met…Dora!
Lees ook:Win het nieuwe Prinsessia jurkje op kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Dora and Friend, spin off van Dora op Nickelodeon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win een Dora prinsessenjurk hier op Kinderspul.blog.nl!

 1. Dora

  Erg leuke actie. Ik heb samen met mijn zoontje een fan site gemaakt voor Dora: http://www.dora-fan.nl.

  Misschien leuk omin de toekomst een keertje samen een actie te doen? Ik zal in ieder geval een verwijzing naar deze actie opnemen.

  Met vriendelijke groet,
  Willem

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>