Lollypopshop; ontzettend leuke én betaalbare kinderkleertjes

Zo nu en dan stuit je ineens op een ontzettend leuk webwinkeltje waarvan ik dan denk: dat is een vermelding op Kinderspul waard. Vandaag kwam ik terecht bij de www.lollypopshop.nl. Alleen de naam is al reuze gezellig! Maar de kleertjes die hier worden aangeboden zijn ook meer dan leuk en vriendelijk geprijsd. Surf er even langs en laat je overtuigen. Enne…als je nog een leuke webwinkel kent, mail dat dan naar [email protected].

Lees ook:Win hier kinderkleding van superleuke webshop Jimmy and Jill!
Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Surfen naar het Zandkasteel en Sassa en Toto aankleden!
Lees ook:Colofon
Lees ook:Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>