Win het Dora Pianoboek bij kinderspul.blog.nl!

Kinderen (en vooral meisjes) zijn helemaal gek van Dora die met haar bobline en blije karakter op speelse wijze wat vreemde talen overbrengt. De leuke liedjes en de vrolijke vriendjes van Dora zijn in menig gezin geïntegreerd. Dora is natuurlijk ook volop ‘te lezen’ en dit keer wel op muzikale interactieve wijze. Met het Dora pianoboek laat je je kind kennismaken met muziek! Kinderspul.blog.nl mag een Dora Pianoboek weggeven! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het atwoord op de vraag: ‘Hoe heet het aapje waar Dora veel mee optrekt?’ te mailen naar [email protected]! Het Dora Pianoboek is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en heeft ISBN: 9789089410900. De prijs van het boek is €17,95!

Lees ook:Dit weekend op televisie; de nieuwste kinderen voor kinderen!
Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag de nieuwste BABY born® weggeven!
Lees ook:Win een Dora prinsessenjurk hier op Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Win hier de nieuwste CD van Kinderen voor Kinderen!
Lees ook:Win kaartjes voor Negen Maanden Beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>