Sale bij Room Seven; feest!

Ik word echt blij van het beddegoed van Room Seven. En niet alleen dat; ook hun kleding (en dan met name de nachtkleding!) is waanzinnig. Zojuist ontving ik een mail van de Room Seven outlet in Alkmaar; bovenop de outletkorting is de 70% korting ingegaan. En in de zaak op de Houttil wordt 50% korting op de kledingcollectie gegeven. Het lijkt mij een bezoekje aan Alkmaar meer dan waard!

Lees ook:Kijk eens hoe leuk Room Seven weer is
Lees ook:Room Seven Outlet in Alkmaar voor het allermooiste beddengoed
Lees ook:Alkmaar: geweldige stad voor kinderkleding – Oilily, Room Seven…
Lees ook:Uitverkoop tijdens het Hemelvaartweekend bij Olliewood
Lees ook:Gaat Peter R. de Vries zich nu storten op Maddie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>