Tuff: leuke online shop voor tieners (en mama’s)

Tuff: wat een leuk (en voor mij nieuw) merk! Het werd voorheen alleen via de tupperware methode verkocht, maar is inmiddels ook online verkrijgbaar. En van online shoppen worden we blij! Momenteel is er zware sale bij Tuff. Ook fijn. Zeker een site om aan je favorieten toe te voegen. Zo…en nu shoppen. Dus trek je tienerzoon of tienerdochter met een kop thee naast je, en zorg dat het nieuwe schooljaar retehip kan beginnen.

Lees ook:Kixx-online start 50% wintersale!
Lees ook:Lekker blij worden van de spulletjes van Zo Fleurig
Lees ook:Steppie Hutsefrutsels: geweldige hebbedingen voor kinderen en mama’s
Lees ook:De leerkracht en het nieuwe schooljaar
Lees ook:Kleertjesvoorkindjes.nl: verantwoorde én mooie kwaliteit29

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>