Met 40% korting shoppen bij Kixx-online

We zijn gek op de uitverkoop, helemaal als het gaat om kinderkleding. Ze groeien er zo uit, de gaten lijken erin te vliegen, en leuke dingen voor kleine prijsjes scoren maakt ons daarom des te blijer! Vandaag kreeg ik mail van Kixx-online. Deze leuke webwinkel gooit de prijzen met 40% naar beneden. De gaafste merken als Vingino, Gsis, Gbro, Bengh en Nolita. Wat te denken van dit leuke jurkje van Nolita nu vanaf 48 euro? Lekker online shoppen dus!

Lees ook:Kixx-online start 50% wintersale!
Lees ook:Bengh 2008 wintercollectie is binnen!
Lees ook:Kixx-Online: van Bengh tot Vingino en voor kids én papa’s en mama’s
Lees ook:Kinderkleding van Zeeuwse Bouwman Lifestyle beschikbaar voor heel Nederland
Lees ook:Alles is mooi bij Mooie Merken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>