De Kleine Zebra: een walhalla vol gave cadeauideeën

Van een shopzieke dorpsgenoot, kreeg ik vanmiddag in sneltreinvaart leuke adresjes en websites doorgespeeld. 'Mail ze me door, ik ben het nu al weer vergeten', verzocht ik haar vriendelijk doch dringend. Ik ben immers al net zo shopziek als zij. En dit is een van haar suggesties: Kleine Zebra. Een waanzinnig leuke website vol hebbedingen die je misschien wel helemaal niet nodig hebt, maar die je leven zonder enige vorm van twijfel zo veel leuker maken. Wat te denken van deze decoratieve (muur)stickers van de Franse ontwerpster 100Drine? Zijn ze niet leuk? En dat voor 17 euro! Er staat teveel om op te noemen op de site van De Kleine Zebra. Snel er naar toe surfen en bestellen dus maar!  

Lees ook:Nieuw van Skip Hop: Alphabet Zoo Letterstickers
Lees ook:Moeder en dochter zingen Frozen in auto (filmpje)
Lees ook:Win een geboortesticker van KidZstijl voor raam of muur
Lees ook:Met je dochter kleding ontwerpen bij Little Stylist
Lees ook:Mooie televisie’s op de kinderkamer!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “De Kleine Zebra: een walhalla vol gave cadeauideeën

 1. Beatrijs en Jolita

  Hallo,
  Wij zijn Beatrijs en Jolita en samen runnen we MONSTERS WITH AN ATTITUDE, een kleurrijke, flashy, hippe baby concept store uit Gent, Belgie.
  We hebben er nu ook een wèèèèbshop bij en dat betekent naar hartelust shoppen 24u/24!
  Benieuwd wat jullie rvan vinden!
  Vele groetjes van jullie belgenburen!

    /   Reply  / 
 2. kidsdinge

  Nieuw uit Brasschaat België Webshop http://www.kidsdinge.com met Origineel speelgoed & hebbedingen voor hippe kids ! Breng ons een bezoekje en ontdek onze leuke collectie speelgoed & hebbedingen voor mama ! Kijk op onze homepage bij Gespot & in de media & Over ons ! Leuk ! Veel plezier ! Het kidsdinge team

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>