Hoge temperaturen: Havaianas om de voetjes

Het weer begint eindelijk de temperaturen te bereiken waar we zo lang op hebben zitten wachten. Eindelijk de zomerkleren weer uit de kast, de slippers en sandalen uit het stof! Maar wat de kinderen deze zomer 'om de voetjes te hangen'? Wat dacht je van deze geweldige Havaianas. De Braziliaanse teenslipper waar zelfs de slechtste slipperloper kilometers mee kan maken.Voor de kleinsten zijn de Havaianas uitegrust met extra bandje tegen het uitschieten. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor nog geen 20 euro heb je al een paar in huis! 

Lees ook:Slippers te klein? Surf even langs de Slipperwebshop!
Lees ook:Havaianas komt met Rain Boots voor kids: COOL!
Lees ook:Waarom ouders grijpmachines haten (FILMPJE)
Lees ook:Unieke en supercoole onbreekbare kinderzonnebrillen bij Kidsplaza.nl
Lees ook:Ontdekhoeken: leuk voor een verjaardagsfeestje of ‘zomaar’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>