Pepatino: nieuwe webwinkel vol kleertjes met karakter

Hoewel het nog steeds heerlijk is door rekken te snuffelen en winkels in en uit te lopen, is online shoppen ook helemaal niet verkeerd. En we hebben er weer een geweldige nieuwe webwinkel bij gekregen! Bijzondere merken (o.a. Katvig, Kidscase, Finger in the Nose, Appaman en Lucky Wang) én de leukste kinderkamerkunst van Katarina Goyvaerts. Pepatino is een splinternieuwe webshop voor baby- en kinderkleertjes (van 0 tot 8 jaar). Heel aparte kleertjes: kleurrijk, eigenzinnig, vrolijk en ook een beetje stoer. 

 

Kleertjes met zachte stoffen en een hoog draagcomfort die bovendien tegen een stootje kunnen. Kleertjes ontworpen speciaal voor het kleurrijke karakter van kinderen. Kleertjes gemaakt met oog voor het milieu. Kleertjes die zo je hart veroveren. Kortom, kleertjes met net dat ietsje meer.

De Belgische webwinkel vindt het geen probleem te versturen naar Nederland, en daar zijn wij maar wat blij mee. Een vermelding in de categorie Beste Kinderspul waard!

Lees ook:Stoere streetstyle caps voor kleine hoofdjes
Lees ook:Madelief: exclusief, origineel en gelukkig niet schreeuwend duur!
Lees ook:Sprookjesachtig ecologisch behang met een retro knipoog van Majvillan
Lees ook:De hipste kinderbakfiets op zoowezoo.nl
Lees ook:Leuke jurkjes bij kleurrijke webwinkel Tante Betsy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pepatino: nieuwe webwinkel vol kleertjes met karakter

  1. Corine

    Ik heb nog een hele leuke tip voor moeders met smaak. Bij Lovables, http://www.lovables.nl , verkopen ze niet alleen hele leuke baby- en kinderkleertjes van o.a. Koeka, Petra Boase en de schattigste jurkjes van Aurobelle. Je kunt daar ook prima shoppen voor het inrichten van je kinderkamer en heerlijke accesoires zoals mooie fotoboeken. Daarnaast verkopen ze enorm leuke tassen, waaronder de luiertassen van Habadie. Al met al een webwinkel voor vrouwen (ja, ja ook voor ons moeders is er te veel leuk spul waar je hebberig van wordt!)met heel veel leuke dingen voor baby’s en hippe meiden die je zo online kunt bestellen. Hele goede service en snelle levering ook buiten Nederland. Buiten Nederland betaal je wel verzendkosten, binnen Nederland niet!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>