AH Smurfen doen 70.000 EXTRA gezinnen naar de winkel komen

De Smurfen van Ah (of ook wel Snurfen, zoals onze dochter van bijna vier ze steevast blijft noemen) doen menig ouder naar de Zaanse Super rennen. In bijzijn van mijn kinderen durf ik geen nee te zeggen, maar als ik alleen in AH ben weiger ik ze. Wat moet je met die rommel? Leuk voor even, maar uiteindelijk verdwijnen ze ergens in de speelgoedkast om NOOIT meer terug te komen. Maar goed, AH bereikt het doel, wat ruim 70.000 extra gezinnen met kinderen bezochten vorige week de winkel. Zijn die ouders gek ofzo?

Foto: de goude smurf…goed gejat van Roald Dahls Sjakie!

De totale omzet van de supermarkten kwam in februari uit op 2,79 miljard euro, 7,9 procent meer dan een jaar eerder. Het gemiddelde bedrag op de kassabon steeg met 6,4 procent naar 21,55 euro. Aldi en C1000 zagen hun klantenkring vorig jaar slinken. De overgenomen winkels uit de Laurus-inboedel, de voormalige Edah- en Konmarwinkels, doen het onder hun nieuwe bazen goed. Zij zagen hun klantenkring in 2007 fors toenemen. Albert Heijn en discounter Lidl kregen ook meer klanten. De klanten van Albert Heijn zijn bovendien trouw.

 

Lees ook:Albert Heijn komt met koelverse maaltijden, speciaal voor kinderen
Lees ook:Beesies moeten na WK kinderen in arme landen blij maken
Lees ook:Sinterklaas doet niet aan de kredietcrisis!
Lees ook:JAAAA! Er komen weer mini’s van Albert Heijn aan!
Lees ook:Kinderen door AH massaal aan het kokkerellen geslagen

1 Reacties // Reageer

One thought on “AH Smurfen doen 70.000 EXTRA gezinnen naar de winkel komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>