Win hier de nieuwste DVD van Kabouter Plop!

Wat uit de koker van Studio 100 komt, slaat altijd aan bij kinderen. Kabouter Plop wordt hier zelfs nog door onze zoon van bijna zeven met open mond gevolgd. En vanaf nu is de DVD Plop en de pinguïn (met o.a. Leontine Borsato, Edo Brunner en Arijan van Bavel) te koop. Een musthave in de peuter en kleuter DVD-collectie! Kinderspul.blog.nl mag namens Studio 100 twee van deze DVD's weggeven! Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u het goede antwoord op de volgende vraag te mailen naar [email protected].

Arijen van Bavel kennen wij onder een andere naam. Welke?

In deze zevende Plopfilm willen de kabouters een kleine pinguïn redden uit de handen van de gemene eigenares van het restaurant ‘De Gouden Pollepel’. Deze venijnige dame wil zoveel mogelijk pinguïns vangen op de Zuidpool, om hier dan exclusieve pinguïnsoep van te maken voor haar restaurant.

Plop en zijn vrienden besluiten dat ze ook de andere pinguïns moeten waarschuwen, en ondernemen een heuse tocht naar de Zuidpool. Met de hulp van Snorre de Poolkabouter doen ze er alles aan om de pinguïns te redden. 

 

 

Lees ook:Lachen, gieren en brullen bij Plop Show Kabouter Plop – De Fopkampioen
Lees ook:Plagiaatrel in kinderland: Pietenjump gestolen van kabouter Plop
Lees ook:Kaartverkoop Studio 100 Zomerfestival 2013 gestart
Lees ook:Plop ‘Vakantie vol verrassingen’ nu op DVD!
Lees ook:Nieuwe single en DVD voor Plop: ‘De Kabouterkermis’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>